Pro základní funkčnost, zpříjemnění používání webu, analytické účely a v případě udělení souhlasu také pro účely cílení reklamy využíváme soubory cookies. Nastavení vlastních preferencí cookies můžete kdykoli upravit odkazem ve spodní části stránek.

 

EasyDuino

  

ThePay – Platba24, MojePlatba, eKonto, mPeníze, MONETA, ČSOB, Fio Banka, Equa Bank, superCASH, Sberbank, QR platba

 

 


Úvod » Měřící přístroje, teploměry.. » Refraktometry » Refraktometr 0% - 32% Brix na měření obsahu cukru v ovocných koncentrátech, moštoměr, cukroměr, na kvas, box


        

Refraktometr 0% - 32% Brix na měření obsahu cukru v ovocných koncentrátech, moštoměr, cukroměr, na kvas, box

akce top produkt

skladem

 

Dostupnost: Skladem
Číslo produktu: 345_brix32_box
1 100,00 Kč (46,20 EUR)
cena:
790,00 Kč (33,18 EUR) ( Nejsme plátci DPH )
Hlídací pes:
Hlídací pes

do košíku:
  ks  

Specifikace

Optický refraktometr pro měření obsahu cukru ve vodném roztoku 0% - 32% Brix.

Kompaktní přístroj pro měření obsahu cukru ve vodných roztocích (džus, mléko, víno, sojové mléko a další nápoje).
Pracuje na principu zjišťování složení kapalin na základě lomu paprsku světla.

Postup měření:
2 - 3 kapky měřené látky naneseme na zešikmený optický hranol.
Přiklopíme krytku (kapalina se rozlije po povrchu).
Po cca 10-30 vteřinách, až se vyrovnají teploty látky a hranolu, se podíváme proti světlu do okuláru přístroje.
Po případném zaostření na stupnici odečteme hodnotu.
Po měření důkladně otřeme hranol i krytku vlhkým a poté suchým hadříkem.

Technické parametry:
Automatická teplotní kompenzace ATC.
Tělo přístoje z lehké a odolné hliníkové slitiny.
Pryžový návlek pro snadné uchopení.
Stupnice pro měření obsahu cukru 0% - 32% Brix.
Rozlišení: 0,2%.
Pracovní teplota 10°C - 30°C.
Rozměry: cca 155 mm x 30-40mm.

Komentáře

NÁZORY A DOTAZY NÁVŠTĚVNÍKŮ

Nebyl zatím přidán žádný názor. Přidejte svůj názor nebo dotaz jako první.

Hlídací pes
Watch DOG


Informovat na e-mail při změně:


       když cena klesne pod

        když produkt bude na skladě


Zadejte Váš e-mail: