Vážení zákazníci, od 8.8. do 14.8. máme dovolenou! Doprava ZDARMA již od 800 Kč!

Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
(Po-Pá, 8-16hod)
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
  1. Úvod
  2. Refraktometry
  3. Refraktometr na pivo, 32% 0 °Bx - 32 °Bx Brix + SG specifická hmotnost do 1,13, pivní mladina, pivovarský cukroměr, cukr32

Refraktometr na pivo, 32% 0 °Bx - 32 °Bx Brix + SG specifická hmotnost do 1,13, pivní mladina, pivovarský cukroměr, cukr32

Optický refraktometr pro měření obsahu cukru ve vodném roztoku 0 °Bx - 32 °Bx a pro měření specifické hmotnosti SG, vhodný pro měření pivní mladiny. K... celý popis
Dostupnost
Skladem v Brandýse
Nejsme plátci DPH
750,00 Kč
ks
Číslo produktu:345_brix_wort
Hlídat cenu / dostupnost
Podobné produkty
    Pouzdro pro refraktometr
    60,00 Kč
    60,00 Kč
    Skladem v Brandýse
    ks
    Kompletní specifikace

    Optický refraktometr pro měření obsahu cukru ve vodném roztoku 0 °Bx - 32 °Bx a pro měření specifické hmotnosti SG, vhodný pro měření pivní mladiny.

    Kompaktní přístroj pro měření obsahu cukru ve vodných roztocích (džus, mléko, víno, sojové mléko a další nápoje) a specifické hmotnosti (pivo, víno).
    Pracuje na principu zjišťování složení kapalin na základě lomu paprsku světla.

    Refraktometr je citlivý optický přístroj, proto doporučujeme zakoupit jej v sadě s ochranným boxem.

    Postup měření:
    2 - 3 kapky měřené látky naneseme na zešikmený optický hranol.
    Přiklopíme krytku (kapalina se rozlije po povrchu).
    Po cca 10 - 30 vteřinách, až se vyrovnají teploty látky a hranolu, se podíváme proti světlu do okuláru přístroje.
    Po případném zaostření na stupnici odečteme hodnotu.
    Po měření důkladně otřeme hranol i krytku vlhkým a poté suchým hadříkem.

    Postup kalibrace:
    Kalibrace se musí provádět při 20°C.
    Nakapeme destilovanou vodu a šroubkem vyladíme stupnici na 0°.

    Technické parametry:
    Automatická teplotní kompenzace ATC.
    Tělo přístoje z lehké a odolné hliníkové slitiny.
    Pryžový návlek pro snadné uchopení.
    Stupnice pro měření obsahu cukru: 0 °Bx - 32 °Bx.
    Specifická hmotnost: 1,000 - 1,130.
    Rozlišení: 0,2 °Bx cukr, 0,001 specifická hmotnost.
    Pracovní teplota 10°C - 30°C.
    Rozměry: cca 155 mm x 30 - 40mm.

    Zboží zařazeno v kategoriích
    Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz
    Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí ochrany soukromí.