Doprava ZDARMA již od 800 Kč!

Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
(Po-Pá, 8-16hod)
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
  1. Úvod
  2. Refraktometry
  3. Refraktometr 32% 0 °Bx - 32 °Bx Brix na měření obsahu cukru v kvasu, 0% - 28% solanka, sůl, slanost vody, moštoměr, cukroměr, cukr, kvas

Refraktometr 32% 0 °Bx - 32 °Bx Brix na měření obsahu cukru v kvasu, 0% - 28% solanka, sůl, slanost vody, moštoměr, cukroměr, cukr, kvas

Optický refraktometr pro měření obsahu cukru v kvasu, ve vodném roztoku 0 °Bx - 32 °Bx Brix a slanosti vody 0% - 28%. Kompaktní přístroj pro měření ob... celý popis
Dostupnost
Skladem v Brandýse
Nejsme plátci DPH
760,00 Kč
ks
Číslo produktu:345_brix32_sal28
Hlídat cenu / dostupnost
Podobné produkty
    Pouzdro pro refraktometr
    60,00 Kč
    60,00 Kč
    Skladem v Brandýse
    ks
    Kompletní specifikace

    Optický refraktometr pro měření obsahu cukru v kvasu, ve vodném roztoku 0 °Bx - 32 °Bx Brix a slanosti vody 0% - 28%.

    Kompaktní přístroj pro měření obsahu cukru ve vodných roztocích (džus, mléko, víno, sojové mléko a další nápoje), dále slanosti vody.
    Pracuje na principu zjišťování složení kapalin na základě lomu paprsku světla.

    Refraktometr je citlivý optický přístroj, proto doporučujeme zakoupit jej v sadě s ochranným boxem.

    Postup měření:
    2 - 3 kapky měřené látky naneseme na zešikmený optický hranol.
    Přiklopíme krytku (kapalina se rozlije po povrchu).
    Po cca 10 - 30 vteřinách, až se vyrovnají teploty látky a hranolu, se podíváme proti světlu do okuláru přístroje.
    Po případném zaostření na stupnici odečteme hodnotu.
    Po měření důkladně otřeme hranol i krytku vlhkým a poté suchým hadříkem.

    Postup kalibrace:
    Kalibrace se musí provádět při 20°C.
    Nakapeme destilovanou vodu a šroubkem vyladíme stupnici na 0°.

    Technické parametry:
    Automatická teplotní kompenzace ATC.
    Tělo přístoje z lehké a odolné hliníkové slitiny.
    Pryžový návlek pro snadné uchopení.
    Stupnice pro měření obsahu cukru 0 °Bx - 32 °Bx.
    Stupnice pro měření obsahu soli 0% - 28%.
    Rozlišení: 0,2 °Bx / 0,2%.
    Pracovní teplota 10°C - 30°C.
    Rozměry: cca 155 mm x 30 - 40mm.

    Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz
    Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí ochrany soukromí.