Vážení zákazníci, od 8.8. do 14.8. máme dovolenou! Doprava ZDARMA již od 800 Kč!

Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
(Po-Pá, 8-16hod)
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
  1. Úvod
  2. Refraktometry
  3. Refraktometr 32% 0 °Bx - 32 °Bx Brix na měření obsahu cukru v kvasu, ovocných koncentrátech, moštoměr, cukroměr, na kvas, cukr

Refraktometr 32% 0 °Bx - 32 °Bx Brix na měření obsahu cukru v kvasu, ovocných koncentrátech, moštoměr, cukroměr, na kvas, cukr

Optický refraktometr pro měření obsahu cukru v kvasu, ve vodném roztoku 0 °Bx - 32 °Bx. Kompaktní přístroj pro měření obsahu cukru ve vodných roztocíc... celý popis
Dostupnost
Skladem v Brandýse
Nejsme plátci DPH
680,00 Kč
ks
Číslo produktu:345_brix32
Hlídat cenu / dostupnost
Podobné produkty
    Sada refraktometrů cukr 32 °Bx brix + alkohol 80% vol., kvas, pálenka, pěstitelské pálení
    ks
      Pouzdro pro refraktometr
      60,00 Kč
      60,00 Kč
      Skladem v Brandýse
      ks
      Kompletní specifikace

      Optický refraktometr pro měření obsahu cukru v kvasu, ve vodném roztoku 0 °Bx - 32 °Bx.

      Kompaktní přístroj pro měření obsahu cukru ve vodných roztocích (džus, mléko, víno, sojové mléko a další nápoje).
      Pracuje na principu zjišťování složení kapalin na základě lomu paprsku světla.

      Postup měření:
      2 - 3 kapky měřené látky naneseme na zešikmený optický hranol.
      Přiklopíme krytku (kapalina se rozlije po povrchu).
      Po cca 10 - 30 vteřinách, až se vyrovnají teploty látky a hranolu, se podíváme proti světlu do okuláru přístroje.
      Po případném zaostření na stupnici odečteme hodnotu.
      Po měření důkladně otřeme hranol i krytku vlhkým a poté suchým hadříkem.

      Postup kalibrace:
      Kalibrace se musí provádět při 20°C.
      Nakapeme destilovanou vodu a šroubkem vyladíme stupnici na 0°.

      Technické parametry:
      Automatická teplotní kompenzace ATC.
      Tělo přístoje z lehké a odolné hliníkové slitiny.
      Pryžový návlek pro snadné uchopení.
      Stupnice pro měření obsahu cukru 0 °Bx - 32 °Bx.
      Rozlišení: 0,2 °Bx.
      Pracovní teplota 10°C - 30°C.
      Rozměry: cca 155 mm x 30 - 40mm.

      Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz
      Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí ochrany soukromí.